Albalak Ingatlaniroda
Tel.: 06 30 509 50 44
info@albalak.hu

Kód: 2599 - eladó Családi ház - Székesfehérvár - 170nm - 119.5mFt

> <

Kriszkó Gabriella
+36-30-509-50-44

Ár:
119.5 mFt
Megbízás:
eladó
Városrész:
Feketehegy
Típus:
Családi ház
Méret:
170 nm
Telek tipus:
önálló
Telek jelleg:
lekerített
Kilátás:
udvari
Szobák száma:
4
Nappali:
1
Állapot:
felújított
Fűtés:
Gáz cirkó padlófűtés
Melegvíz:
fűtésrendszerről
Építés éve:
2012
Parkolás:
garázs benne van az árban
Energia érték:
CC
Falazat:
tégla
Külső szigetelés:
van
Födém:
vasbeton gerenda-bet
Tető:
zsindely
Víz:
van
Villany:
van
Gáz:
van
Csatorna:
van
Rezsi:
42000
Bútorozott:
igen
Övezet:
lakó
Épület szintjei:
2

Ingatlan leírása

Székesfehérvár Feketehegy városrészében kínálunk Önöknek, egy nagyon sok lehetőséget rejtő, modern, nem dohányzó! minden igényt kielégítő, nagyon alacsony rezsiköltségű ingatlant!

Itt megtalálhatja a legmegfelelőbb otthont, amennyiben egy helyen szeretne élni és dolgozni egy meglévő vagy akár egy leendő vállalkozással, csendes, biztonságos környéken, összetartó lakóközösséggel.

A ház lakótere 170nm, mely két szinten helyezkedik el. Az alsó szinten egy hatalmas nappali, amerikai konyha, kamra, fürdőszoba, Wc, külön bejáratú helyiség, mely jelenleg irodaként funkcionál, míg a felső lakótérben 3 szoba, gardrób szoba és egy fürdőszoba került kialakításra.

Az épület 2012-ben teljes műszaki és esztétikai felújításon esett át, beleértve a falban a víz és villanyvezetékeket, a fűtésrendszert a nyílászárókat is. A falazat tégla, 15cm szigeteléssel, a tető héjazata zsindely. A fűtés cirko gáz kazánnal megoldott, padlófűtéssel az egész házban, valamint a nappali dísze egy kandalló is, mely a hangulatos fűtésről gondoskodik.

Az udvaron, ahová egy 5,5 méteres elektromos kapun keresztül juthatunk be, helyet kapott számos melléképület, garázs, könnyűszerkezetes 60nm-es tároló épület, 3x4 méteres medence, kerti pavilonnal és egy udvari bejáratú iroda helyiség. A medence feltöltését és a kert locsolását, egy kerti kút segíti. A területre kamionnal is be lehet állni, egészen a garázsokig, így akár egy esetleges áruszállítás is könnyen kivitelezhető. A ház a főútról egyszerűen megközelíthető.

A ház védelmét kiépített riasztó és kamerarendszer látja el!

Az épület szinte a teljes berendezéssel bútorzattal és gépesítéssel eladó, melyeknek értékét a vételár tartalmazza.

A belváros pár perc alatt elérhető, akár tömegközlekedéssel is, de ezen városrészben is megtalálható a bevásárlási lehetőség, Coop, Lidl, orvosi rendelő, gyógyszertár, posta, iskola, és az utcában egy magán óvoda.

A ház irodával és a rengeteg melléképülettel, garázzsal, számos vállalkozásnak biztosíthat helyet, pl: webáruház, raktározási lehetőséggel, gépkölcsönző, szerelő műhelyek, asztalos üzem, nyomda, akár garázs kiadás.

Kérdés esetén keressenek bizalommal, akár hétvégén is: 06-30-509-5044

Extrák:

Terasz, Amerikai konyha, Automata garázs, Automata kapu, Riasztó, Új nyílászárók, Klíma, Redőny, Szúnyogháló, Medence, Kút, Ipari áram,

Ingatlankereső

Megbízás:

Város:

Típus:

Ár:

Rendezés:

Ing.kód: