Albalak Ingatlaniroda
Tel.: 06 30 509 50 44
info@albalak.hu

Kód: 2569 - eladó Családi ház - Bodajk - 250nm - 71.9mFt

> <

Szabó Eszter
+36-30-261-11-93

Ár:
71.9 mFt
Megbízás:
eladó
Városrész:
0
Típus:
Családi ház
Méret:
250 nm
Telekméret:
2120 nm
Telek tipus:
önálló
Telek jelleg:
lekerített
Kilátás:
panorámás
Szobák száma:
6
Félszobák száma:
1
Állapot:
felújított
Fűtés:
vegyes tüzelésű kazán
Melegvíz:
villany bojler
Építés éve:
1985
Parkolás:
garázs
Tároló:
van
Falazat:
tégla
Külső szigetelés:
van
Födém:
vasbeton gerenda-bet
Tető:
cserép
Víz:
van
Villany:
van
Gáz:
telken
Csatorna:
van
Bútorozott:
részben
Övezet:
lakó
Épület szintjei:
3

Ingatlan leírása

Tulajdonostól eladó Bodajk csendes utcájában egy 250 nm2 es jó állapotú családi ház. Az ingatlan 3 különbejáratú lakást tartalmaz külső lépcsőn lehet megközelíteni a lakrészeket. A fűtés szintenként szakaszolható, az alsó és a felső szinten villany fűtés is van a vegyestüzelésen kívül. A tető héjazata bramac betoncserép, a padlástér szigetelt. A nyílászárók cserélve vannak. Az udvaron található 1 műhely vilannyal és szerelőaknával ellátva, egy garázs melybe a víz és villany is bevezetésre került. A telken található még egy pince. A hátsókertben termő gyümölcsfák és szőlő is található.Az előkert rendezett egy része betonos  a másik fele befeüvesített. 

 

Alsó szint:

 A földszinti laksában található 1,5 szoba, konyha, étkezős nappali és egy sarokkádas fürdőszoba. Központi fűtés van radiátorokkal ami a vegyes tüzelésű kazánról és a villany kazánról is üzemeltethető. A lakrész igény szerint  felujítandó. 

Középső szint:

A középső lakás 3 szobát, egy konyhát, egy kádas fürdőszobát és egy étkezős nappalit tartalmaz. A lakrészben központi fűtés van radiátorokkal. A lakás részben bútorozott és teljes körűen felújított. 

Felső szint:

A felső lakás 2 szobát, egy konyhát, egy spájzot, egy étkezőt és egy beépített erkélyt tartalmaz. Központi fűtés van vegyestüzeléssel és villannyal is üzemeltethető. Az ingatlan felújított panorámás kilátással.

Irányár 71.900.000 Ft

Kérdés esetén keressenek bizalommal!

Extrák:

Ingatlankereső

Megbízás:

Város:

Típus:

Ár:

Rendezés:

Ing.kód: